feelin goooood

det känns som att jag har en massa saker ur världen idag. inge fler uppsatser att lämna in, inga fler föredrag att hålla, jag har fått nya datorn köpt. just nu är allt bra. imorn ska jag färga håret.

ny dator

française

har just anmält mig till medis nybörjarkurs i franska. ska bli spännande.

dimma


steg upp halv 8 imorse och fotade dimman lite. otroligt tjock. man såg inte ens över till andra sidan viken!

ohno

min dator funkar inte. det är något som inte är rätt i den, vet ännu inte vad. den startar inte över huvudtaget nu, så det KAN bli lite inaktivt här en stund.

plzkthnx

imorgon när jag vaknar vill jag att det ska se ut såhär.

plugg

är ute i lemland över helgen. har en maaaassa skolarbeten att göra och studentskrivningar att plugga på. här får ni en liten kik på hur luggen blev också, på torsdag väntar fler förändringar för barret.

topshopdotcomsåhär skulle jag kunna se ut idag. älskar skorna. fina fina topshop.

thursdaymorning

taggar för skoldagen och dricker hallon/jordgubbssmoothie. idag ryker luggen!

mumma

jag känner att det kanske börjar bli dags att färga håret rödare igen. kanske. fint fint fint

mys

ska bädda ner mig i soffan med en kopp varm choklad, amira och min syster.

tjugosjätteseptemberlite mer än en månad tills gossip girl säsong fem drar igång! FINALLY!!!! känns som att det är hundra år sedan säsong fyra slutade.

three


tre från igår

jag tänker glittra om fötterna hela hösten

back2school

första skoldagen på sista året avklarad. i vanlig ordning var det ingen som hade koll på nånting, scheman totaländrades på fem sekunder, ena sekunden förbereder jag mig på att börja mina studentskrivningar om en månad, andra får jag inte skriva dom i höst, för att sedan beviljas skrivningarna igen. håhåjaja vilken röra. välkommen tillbaka till skolan!

work work work

jobbar och sliter in i det sista innan skolan drar igång igen på tisdag. klockan 4 idag börjar jag min näst sista dag i dendär förbannade glasskiosken ever. sista arbetsdagen är på måndag. jag lovar dyrt och heligt att aldrig sätta min fot i en glasskiosk igen efter dethär.

imorgon åker jag västerut för lite (mycket) höstshopping i stockholm, sjukt nice.

from paris with..

hämtade hem min favoritsyster från berghamn eckerö igårkväll/natt. hon har vart på husbilstrip i sisådär två och en halvvecka till paris. (nej jag har inte alls vart avis, jag vill också till paris). hursomhaver så hade hon köpt med sig lite småsaker till mig, bland annat denhär rosa miniatyren av eiffeltornet, i loooooove.

gröna lund

var en sväng till stockholm och gröna lund igår! det var riktigt skoj. sprang in en supersnabbis till hm och topshop också och hittade perfektaste klänningen och mössan till hösten. visar imorn om jag hinner!

nytt för veckan

1. köpte billiga (antagligen bara för en säsong) skor från ziczac
2. gossip girl säsong 3 boxen hihiihhi

saltvikmittinatten.jpeg

vaknade runt halv 4 inatt och såg dethär genom fönstret. ganska fint.

bilder från senaste dagarna