trick or treat

ikväll delar jag ut godis till de trick-or-treatare som vågar sig till min dörr. själv fortsätter jag förberedelserna inför fredag och firar halloween mera då tillsammans med resten av åland.

halloween

med halloween alldeles runt knuten (imorn hehe) så antar min blogg en lite mer halloween-inspirerad skepnad en stund. har hur mycket som helst att fixa och dona med hemma tills nu på fredag, när kino kör haunted halloween.

igår ägnade jag runt tre timmar till att skära ut pumpor. ska det va, så ska det va ordentligt. tack och hej.

2316

stockholm

idag har jag varit i stockholm för en sista omgång halloweenshopping.

luciahia

världens finaste sophie kom med som en av tio kandidater till finlans lucia!!
inte illa pinkat!! GRATTIS ♥

hurra

mitt photoshop har krånglat ett bra tag, men nu är det äntligen fixat. genast känns mitt liv lite enklare. nu ska jag strax iväg och inleda praktikvecka nummer två.

hjärta

vääärldens finaste kisse

3/5

taggar praktikdag nummer tre av fem denhär veckan. går man tredje året på media och kommunikation i höst får man inget höstlov. hoppas vi åtminstone får ett litet jullov sen.......

praktik, fladdermöss och månskenspromenader

dagarna spenderar jag just nu på nya ålands fotoavdelning. japp, det är dags för praktik igen. två dagar avklarade, tretton dagar kvar. kvällstimmarna går åt förberedelser inför halloween (vill återigen göra det klart att jag är lite av ett halloweenfreak. dekorerar lika mycket som det dekoreras till jul. så, nu vet ni det. igen). försöker även klämma in lite promenader då och då för att få lite fason på fläsket, åtminstone till jul!

pumpkin patch

bangsagerade levande reklamskyltar på stan för klippupp igårkväll tillsammans med mysan, hia och linn , fick offra lite hår på köpet och pangtjoff sa det så var jag med raklugg igen. "äh, det är bara hår" sa jag. "det växer ju ut igen".

första oktober