ångestimorgon skriver jag mattestudent. snacka ångest. godnatt!

treating us as if we are ghosts, as if we’re only hollowhittade lite spöken på stan som fick komma med hem och invänta halloween med mig.
(ja, jag blir som en femåring när det närmar sig halloween, kul kul kul).

denhär helgen i gif-format

världens mysigaste stentrappa


älskar stentrappan till vår lägenhet. världens mysigaste. när jag blir stor ska jag också ha en stentrappa man kan sätta ljuslyktor på.

stundentnojs

idag har jag skrivit andra delen av engelskastudenten, hoho vad jobbigt det var. kände mig verkligen helt slut mellan öronen efteråt, cirkus fyra och en halvtimma satt jag med det. nåväl, one down three to go.

imorn har jag min sista mattetimme ever i gymnasiet (vad jag vet om iallafall..) och efter det kommer en vecka fylld med ångest och självständigt mattepluggande inför D-day, mattestudenten nästa vecka onsdag. shit.

skördefest

har tillbringat hela helgen framför ratten och på diverse gårdar över hela åland tillsammans med moa och min kamera. älskar älskar älskar öppna gårdar och skördefest!om jag ska dra en kort summering av helgen och de gårdar vi besökte så måste jag säga att mysfaktorn låg definitivt högst på jungfrun ute på herrö i lemland. litet och inte alls sådär snuskmycket folk som på till exempel bolstaholm, supermysigt med en massa massa ljuslyktor överallt OCH dessutom försäljning av världens kanske godaste kokosbollar. fem av fem toasters.

nu har jag både engelskaprov och engelskastudent att plugga till, lucky meee..

student

taggar inför första studentprovet imorn! engelska hörförståelse står det på schemat. jag går ju yrkes media och kommunikation och tar alltså dubbelexamen, känner mig lite extra duktig. chokladkakan är i ugnen och så fort den blir klar ska jag släng igång en film. naturligtvis på engelska och UTAN text. tjolahopp!

all the other kids with the pumped up kicks1 älskar mitt gula städtantpannband. tänker använda det hela hösten
2 världens godaste spöktårta. kladdkaka med chokladglsyr på
och så en massa spökströssel

samhällaläxa och en kopp varm choklad


såhär ser jag ut idag. världens nästan lockigaste lugg känns det som.
jag börjar förresten mina studentskrivningar om sex dagar.

äventyr

fortfarande förkyld, känns som att jag på riktigt hostar ut min hjärna vilken sekund som helst. ikväll har jag dock trotsat min dödshosta och strukit runt i lemland på äventyr med moa. vi hälsade på fåren på herrö.

cold

håller på att dra på mig en monsterförkylning tror jag.

september i love you