examensarbete

igårkväll var det vernissage för klassens examensarbeten. utställningen kommer att vara uppe ända till den 13 maj på ålands konstmuseum, så ni kan ju kika in där om ni känner för det! hinner ni inte fram till dess men vill se mina bilder ändå, så kommer jag även att hänga min utställning i kakelhallen i mitten av maj, där den hänger till typ den 28 samma månad (typ. tror jag), så det finns gott om möjligheter för er att beskåda verken.

hur som haver, här får ni en första kik på vad jag arbetat med under de senaste fyra månaderna! självklart kommer jag att lägga upp alla bilder här/på facebook senare, allt för er. enjoy.

idag har jag fått min examensklänning

den är finast i hela universum

ett år klokare

har firat min nittonde födelsedag typ hela helgen. igår, den fjortonde, var ju min egentliga bemärkelsesdag. mamma kidnappade mig och tog mig med förbundna ögon på en heltimmes massage. därefter förde hon mig vidare till relaxavdelningen på mariebad där mysan och lina väntade på mig. dagen avrundades med middag och ett något misslyckat försök till en danskväll på arken. jag tror att min mamma är den bästaste i hela världen.

idag har festliheterna fortsatt, i sällskap av släkt och vänner. allt som allt är jag fruktansvärt nöjd med min födelsedagshelg, även om den inte spenderades på disneyland (vilket jag egentligen drömt om i hundra år typ). tack alla som var med och gjorde den till det den blivit! ♥

finaste sessan

två

tisdag

fick preliminärbedömning på examensarbetet idag. allt såg bra ut och handledarna var nöjda
med hela tjottaheitin. mycket skönt!

ikväll har jag ätit kladdkaka med några fina vänner.

laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever