busy day

har ägnat min söndag åt skolarbeten, skolarbeten och ÄNNU mer skolarbeten. examensarbetsfotografering två avklarad, hemsida hopkastat och åtminstone en halv utställningsanalys nerklottad. nu tar jag natt!

(är förresten såhäääääääääär glad för jag äntligen är frisk så det tänker jag fira med att åka till avancia imorn!!)

kvällsfunderingar

imorse vaknade jag upp med ont i halsen.
inget bra tecken med tanke på att halva familjen går runt och hostar och ojar sig i sann förkylningsanda. är inte så supersugen på att dra på mig någon förkylning nu, vill inte avbryta mitt tränande hehehe.

ikväll har jag själv ojat mig över min framtid och vad fan det ska bli av mig. jag har inte en blå blekaste aning om vad jag vill bli när jag blir stor, men samtidigt vet jag hundra saker jag skulle kunna tänka mig. typ. hjälp.

miranda kerr/fitspo


alltså världens snyggaste eller?!?!

2221

skapar hemsidor, tränar, sover, skapar hemsidor, jobbar på examensarbetet, tränar, sover, tränar. det är i princip så mina dagar ser ut nowadays. måste börja förberede mig inför de inkommande stundetproven. håhåjaja det blir nog ganska mycket nu i vår.

4s

blev med iphone häromdan, och jag älskar den redan. hihi.

GRATTIS MYSIS ♥

1/6

fotade första shooten av sex till examensarbete idag! allt gick som smort och bilderna blev som förväntat! tack för att du modellade tessi!!

simning och tyllkjolar

simmade 1 km på mariebad med lina ikväll, sjukt skönt men nu är jag sjukt trött. ikväll blir det nog sängdags lite tidigare än det blivit den senaste veckan.

igårkväll satt jag och sydde på min 140 cm långa prinsesstyllkjol till efter 12 på natten, nu börjar jag känna mig redo för lördagens fotografering!
älskar mitt examensarbete fniss.

workin' out

inleder träningsåret 2012 med fetaste skavsåren på hälarna och träningsvärk från höfterna och neråt. det sistnämnda pekar väl iallafall på att jag fått något gjort under den senaste veckan!
längtar tills skavsåren lägger sig och är fruktansvärt peppad på att få ordning på dethär en gång för alla. peppa peppa peppa peppa!!!

oh summer i miss you soen dag i augusti

airplane


såg ett flygplan utanför fönstret

nyårsmiddag i bilderjag är så glad att jag fick spendera nyår med dom allra finaste som finns i hela världen, jag ser fram emot ett sjuhelvetes år med er!!! ♥

2011: okt-nov-dec1. halloweenshoppa
2. fin
3. delade ut godis till barnen på halloween
4. köpte pumpor
5. fin kisse
6+7. halloweenmiddag
8. lilla jul
9. lucia
10. julafton

2012älskar nya år. tänker försöka lämna allt skit från förra året bakom mig och istället sikta mot nya mål. jag längtar efter nya äventyr och nya utmaningar. välkommen 2012, jag hoppas vi blir lyckliga tillsammans.

2011: aug-sep1. senaste tillskottet i gänget
2. juicebaren
3. simma i ytterby
4. fika i lemland
5. kidnappade hia när hon fyllde myndig
6. god mat i lemland
7. kräftskiva
8. wilmas släktträff
9. tårtkalas hos martha
10. fotade rymden
11. i hundparken med wilma, hia och ace
12. skördemarknad