dethär med sagoprinsessor

älskar älskar älskar harrods julskyltning. disneys prinsessor. så fantastiskt sinnessjukt vackert. (alla ni som har vägarna till london inom den närmaste framtiden, ÅK TILL HARRODS. mest bara för att titta på deras fantastiska skyltfönster). 

 

1124

jättefin julmyströja från rare.

JAMEN HERRIGU


åh men nu dör jag ju faktiskt lite. topshops woonderland känns ungefär som mitt huvud just nu. såhär ser det nog ut i min hjärna om man öppnar upp och kikar in. 
 
jag menar KOLLA detdär påslakanet!!!!! jag BEHÖVER ett påslakan med real life bambi på. synd att det redan är slutsålt..
 

you know dasher and dancer and prancer and vixen

ojojojojoj vilken julstämning det blev här i lilla bloggen nu. idag köpte jag mig ett par renhorn med bjällror på som pinglar när man rör på huvudet. älskar konstiga huvudprydnader (som ni kanske redan vet).

köpte en locktång också som jag lockat håret med. jag, som alltid annars lockar mitt hår med plattång, blev lite tafatt när jag skulle testa den, och fick till slut söka efter tutorials på youtube för att få redan på hur man bäst använder en sånhär manick.
 
illa, illa. 

made for walkingnär jag just nu inte har så mycket annat spännande att blogga om så visar jag er ett par skor jag köpt.
dom är superglittriga och 15 cm höga. jag tycker dom är helt trevliga. vi får se vad mina arma fötter säger om det på nyår. 

hemma-med-sjukt-barn dag

idag har jag tittat på dokumentär om djuphavsvarelser, läst sagor, lagat kladdkake+smartiesmuffins och städat mitt place.
 

hair accessories / en liten genomgång

jahapp. idag är det söndag och eftersom vi inte har något bättre för oss idag så tänkte jag att vi kan ta oss en titt på lite huvudprydnader jag fått mig sen jag flyttade hit till london. jag har nämligen fått en liten thing för huvudpydnader. 


denhär skönheten med spikes och blommor hittade jag på topshop, kvarglömd och undangömd bland stora halskedjor. det var det sista av sin sort, och jag tvekade inte en sekund innan jag roffade åt mig det. dock är det väldigt löst på mitt huvud, och jag får alltid lov att nåla fast det i mitt hår när jag ska använda det, så att det inte hoppar av. 

dethär är det nyaste i samlingen. jag köpte det med det kommande nyårsfirande in åtanke. jag ser mer än gärna ut som en glittrig frihetsgudinna i håret på nyår. mer än gärna. även dethär kommer från topshop. (precis som det mesta jag köper egentligen. jag är hopplöst förälskad i topshop). 

dom glittriga kaninöronen hittade jag inne på accessorize någon dag efter halloween. alla halloweenartiklar reades ut med 70%, så jag betalade ynka £1,20 för dom. bra tycker jag som samlar på lite underlig rekvisita till eventuella fotograferingar. 

dethär lilla, ganska diskreta diademet är också från topshop.
det är inget märkvärdigt med det egentligen. lite diamanter och lite spikes. fint. 

katthatten, eller vad i jessu namn det nu är för något, köpte jag också på topshop. jag vet inte riktigt varför egentligen, antagligen av samma anledning som jag köpte kaninöronen. den kan göra sig riktigt bra på bild tror jag. 

lazy thursday

idag har varit den oproduktivaste torsdagen för mig på väldigt väldigt länge. jag har verkligen inte gjort nånting alls. ingenting. utom umgåtts med mitt kanin-self. till slut drev rastlösheten mig till vansinne och jag drog på mig jackan och gick ut och ner till centrum och låtsasshoppade i butikerna. nu känns det bättre. hoppas eran torsdag varit mer givande än min!

kvällslondon

var en sväng med kameran till london ikväll.

wishlist 2012

till mamma och pappa och alla andra som undrar vad jag önskar mig i julklapp i år. 16 mm fisheyeobjektiv, en olåst iphone och fjärrutlösare som passar till min d300s. iphonen är ju nummer ett såklart. saknar min gamla iphone så himla mycket.

reflections still look the same to me

måndagkväll

såhär ser det nästan ut utanför mitt fönster. riktigt såhär stjärnklart är ju då inte london, men man kan väl alltid låtsas. ikväll somnar jag till ljudet av fyrverkerierna som skjuts på londons natthimmel.
 

allt som glittrar


igår köpte jag en jätteglittrig klänning. 

första november

vips så var det november. idag har jag vandrat längst oxford street och kikat på superfina saker. dethär fick jag med mig hem.