hair accessories / en liten genomgång

jahapp. idag är det söndag och eftersom vi inte har något bättre för oss idag så tänkte jag att vi kan ta oss en titt på lite huvudprydnader jag fått mig sen jag flyttade hit till london. jag har nämligen fått en liten thing för huvudpydnader. 


denhär skönheten med spikes och blommor hittade jag på topshop, kvarglömd och undangömd bland stora halskedjor. det var det sista av sin sort, och jag tvekade inte en sekund innan jag roffade åt mig det. dock är det väldigt löst på mitt huvud, och jag får alltid lov att nåla fast det i mitt hår när jag ska använda det, så att det inte hoppar av. 

dethär är det nyaste i samlingen. jag köpte det med det kommande nyårsfirande in åtanke. jag ser mer än gärna ut som en glittrig frihetsgudinna i håret på nyår. mer än gärna. även dethär kommer från topshop. (precis som det mesta jag köper egentligen. jag är hopplöst förälskad i topshop). 

dom glittriga kaninöronen hittade jag inne på accessorize någon dag efter halloween. alla halloweenartiklar reades ut med 70%, så jag betalade ynka £1,20 för dom. bra tycker jag som samlar på lite underlig rekvisita till eventuella fotograferingar. 

dethär lilla, ganska diskreta diademet är också från topshop.
det är inget märkvärdigt med det egentligen. lite diamanter och lite spikes. fint. 

katthatten, eller vad i jessu namn det nu är för något, köpte jag också på topshop. jag vet inte riktigt varför egentligen, antagligen av samma anledning som jag köpte kaninöronen. den kan göra sig riktigt bra på bild tror jag. 
Kommentarer
Postat av: Lina

hallå hur snygg är inte du??

2012-11-11 @ 22:15:23
URL: http://sweetlittlekisses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback