photo a day31 / halloween (via instagram)

1. mycket kärt och efterlängtat återbesök till topshop efter en veckas isolation på åland
2+5. kissemiss. både katttröjan och katthatten är nya för dagen
3. jag fick äran att halloweenpynta till kvällens kalasande
4. spökpumpa
6. fint diadem med blommor och spikes på (vem sa att blommor behövde vara somriga?!), också det från topshop såklart 


måndag i höstruskstockholm

denhär dagen har jag spenderat på skansen med mina londontjejer. vi (eller ja.. det var ju bara dom egentligen...) klappade på jättespindlar och ormar och getter och det ena och det andra. stockholm har serverat oss både kyla och blåst under dagen, men som tur är var vi varmt klädda alla tre och led inte så mycket av kylan. när vi skulle bege oss hemåt råkade vi sätta igång skansens alarm, men det är en helt annan historia. det är saker som kan hända liksom. 

imorgon någon gång mitt på dagen kommer vi att landa i london igen. äntligen, känns det som, efter min vecka på åland. jag har saknat mitt london. (inget illa menat åland, jag älskar dig också). 

photo a day29 / pumpkin

en liten film från gårdagens halloweenkalasande

halloween outfit x 2

 

photo a day27 / weather

okej nu är domhär bilderna egentligen tagna igår. men jag menar kolla bara. vad ska dethär föreställa. snö i oktober. imorn packar jag och drar härifrån!!! (nej på riktigt alltså, jag gör det). imorgonkväll tar jag båten över till stockholm och spenderar måndagen där, för att sedan på tisdagen åka tillbaka hem till london. hoppas på ett lite höstigare bemötande där än här hemma på kobben. 

ikväll har det kalasats för fullt här i toböle. äntligen var det dags för emmas halloweenfest. är helt slutkörd nu efter att ha skenat runt här hemma med 11 busungar. imorgon gäller det bara att plocka ner stöket vi ställt till med i huset under den senaste veckan. sen bär det av hemåt igen. (har så många hem nuförtiden att det börjar bli svårt att hålla reda på dem).

photo a day25 / in your town

mina två towns. 

photo a day23 / from a high angle

håller ju som bäst på med halloweenfestförberedelser hemma i saltvik (har så många hem nuförtiden ho hoh ho) och halva huset ser ungefär såhär kaosartat ut just nu. dethär luddiga nere i vänstra hörnet som sträcker sig genom bilden är en jättespindel som hänger och kikar på stöket. 

busar


blir lite överinspirerade av allt halloweenpyntande här i huset.
 

photo a day20 / lazy day attire

idag får ni ingen crush. jag ger er gårdages lazy day attire, så lazy den nu var. steg upp klockan 4 på morgonen och reste hela dagen fram till jag kom hem till jomala åland 6-7 tiden på kvällen. så härligt att vara hemma en vecka. hihi. 

photo a day18 / confession

dagens bekännelse. 

photo a day17 / favourite beer

körsbärsöl som jag och elina hittade på marks&spencer under hennes vistelse här. helt kul öl. 

lite nytt

läppstift och grå tischa och halsband från topshop och mönstrad kofta från urban outfitters.
blev lite rädd för läppstiftet först men det var inte så mörkt som det ser ut att vara. 

photo a day16 / black & white

photo a day15 / made you smile today

hahaha har sån hemsk katthumor. 
 

1310ELINA

photo a day13 / favourite place

dagens favourite place blir nog kafét jag och elina åt frulle på imorse. ett litet franskt kafé på wimbledon high street som
serverade oss färskpressad apelsinjuice och baguetter och croissanter och hela faderullan. fantastiskt ställe.

jag har helt enkelt för många favourite places för att kunna bestämma en. men dethär kafét får bli denhär dagens. 

fredagmorgon

inledde dagen med pumpkin spice latte på starbucks med elinus. det var ju helt okej, men jag är dock inte så förtjust i kaffe. håller mig nog till deras varma choklad i framtiden för den är ju helt gudomlig. efter kaffet och lite kik i lokala shoppingcentret skickade jag iväg elina in till london för att bränna lite pengar. själv jobbar jag till kvällen, så jag kunde dessvärre inte göra henne sällskap.
 
imorgon tar jag henne till london dungeon och resten av detdär som man måste se om man är i london för första gången. 

photo a day11 / outfit of the day

har haft typ fem olika outfits idag, men såhär såg jag ut nu ikväll när jag tog elina på en rundtur i nattlondonds sevärdheter. rymdtröjan känner ni kanske igen från tidigare, men den kommer från river island. jeansen är cheap monday second skin och är köpta på ziczac, och skorna kommer från topshop. 

lite höstigt och lite läskigt och mycket fint

allting ovan har jag snott från weheartit. 
 
idag får jag, som ni redan vet, finbesök från åland. lyan är städad, frukosten inhandlad och helgens planer smidda. det ska bli så himla roligt att få visa elina mitt london. vi börjar ikväll med fika på starbucks (såklart) och en liten rundtur i höstkvällslondon med mig som guide. 

photo a day10 / something orange

någonting oranget. min nya mössa. texten på fladdermuströjan. 

idag har jag vart otroligt hushållig och storstädat min lya. imorgon får jag nämligen finbesök från paradiskobben. elina min fina kommer och hälsar på mig och london över helgen. 

photo a day9 / holding hands

 
har faktiskt inte tagit någon handhållarbild idag så ni får denhär gamla som jag tog någon gång under våren 2011. 

photo a day8 / in my cup

 
idag dricker jag varm choklad med lite grädde på från starbucks. väldigt gott. gick och köpte den enkomst för dagens tema faktiskt, men vad gör man inte så säg. 

photo a day7 / no makeup

st james's park

ett av dom bästaste ställena i london alltså. hihi.
 

photo a day6 / eye

london EYE. oj oj vad påhittigt va. 

photo a day5 / handwriting

 
helt otroligt kreativt tack jag vet. men jag har varit inne i london största delen av dagen och verkligen inte sett något spännande handskrivet så idag får ni dagens datum nerkladdat med min flytande eyeliner. 

photo a day4 / bokeh

photo a day3 / cuddle buddy

okej. nu verkar jag som världens ensammaste som lägger upp en bild på mina dalmantinprickiga tossor idag.
MEN. dom är helt fantastiska. 

photo a day2 / fall leaves

dag nummer två, höstlöv. hittade en kastanj (det kryllar av kastanjträd här) som också fick vara med och slängde ihop ett litet stilleben av det hela. voila. 

photo a day1 / self portrait

jag drog igång med min lilla fotogrej med en gång och här har ni uppdraget för dag ett. självporträtt. ni får också en bättre kik på min fantastiska rymdtröja, åh jag är så kär i den. 

october / photo challenge

hittade en nästan fantastisk photo challenge för oktober. modifierade den lite och klistrade ihop den i ett dokument. älskar att oktober har kommit!! ett två tre nu kör vi! (om någon känner sig manad att också göra detta är det fritt fram att sno min lilla lista precis som jag snott den av andra. temana får tolkas precis hur man vill).