slutet

sitter i skolan, åkte hit tidigare än vad jag egentligen behövt då jag hade ett kundarbete som behövde finputsas. det slog mig att dethär är typ sista gången jag sitter här i datorsalen. har spenderat mina tre senaste år framför skärmarna här och nu mitt i allt är det slut. helt sjukt hur fort tiden har gått! det känns som om det var igår som jag nervöst stapplade in i skolans gymnastiksal och undrade vad för freaks jag skulle umgås med i tre år framåt. (skämt åsido).

imorn tar jag min första examen och blir medieassistent. på lördag tar jag min andra examen och blir student. det är väl sen verkligheten börjar på riktigt, typ. jag har gått i skola i två tredjedelar av mitt liv i rad nu, men har inte sökt någonstans till hösten. det måste ju vara det konstigaste ändå, att inte gå i skola. jag har tänkt jobba och spara ihop lite pengar för att sedan bege mig ut i världen och se vad livet har att erbjuda mig. fruktansvärt läskig känsla, läskig men skön.

wash my hands and shake my feet


examensfotografering

idag var det dags för examensfotogrefering nummer 2, nämligen min egen. sarah och hennes vän josefin hjälpte mig med det, tack så mycket tjejer! dethär är dock allt ni får se från det (åtminstone än så länge).

idag är jag jätteblåhar just ätit lunch (vitlöksbaguetter till lunchen andra gången under loppet av en vecka, dör!!) och nu slutar jag för dagen. fett najs. nu ska jag sola.

the queen's diamond jubileei början på juni (2-5.6) firar storbritanninens drottning elizabeth II 60 år på tronen. detta kommer självfallet firas med pompa och ståt och allt vad det hör till. topshop har uppmärksammat dethär genom att plocka ihop lite av deras produkter i en liten feature i deras webbshop, och som den smygroyalist/monarkist/whaevah jag är tycker jag det är helt fantastiskt.

alla bilder är från topshops hemsida

mediamössan

äntligen, äntligen kom min yrkesexamensmössa idag. eftersom det strulat så med mössorna hela våren, så kom abc-gruppen tillslut personligen och levererade mössorna ända till skolan idag. fantastiskt service alltså, är så himla glad! nu har jag allting jag behöver inför mina dimissioner nästa vecka, och jag är så himla peppad!! känns ganska fett med dubbelexamen hihi.

the world just chewed her up, and spat her out


hej hej idag ser jag ut såhär

examensfotografering

idag var det dags för årets första examensfotografering.
jag och moa åkte ut till herröudden i lämland och knäppte bilder i grönskan.

CJG SHOES


Vill ha skor från Chloe Green debutkollektion sooo baaad. Dom första, dör!! Hur fina liksom? 
Finns på Topshop för de som har en hundralapp eller två över.

cuz im wearin my brand new shoes

finally, nya converse.

skeleton open shoulder tee

nytt från topshop!! ♥
på bild är  också kjolen som jag köpte häromdagen med, vill aldrig nånsin ta på mig ett par byxor igen.

min måndag

måndag. idag har jag varit på en guidad rundtur genom sjökvarteret, köpt nya solglasögon (♥), sprungit 5 km, svettats i B-salen i avancia på bodyattack en timme och skrivit inbjudningskort till mitt examenskalas.

konfirmation

idag har jag varit på sissels konfirmation. hade fått ett litet jobb och dokumenterade hela proceduren
samt knäppte några porträttbilder på henne efteråt. fina, fina sisslan.

lina 0505

busade lite med lina i jomalas skogar igår.

seminarier och examensklänning

är mitt uppe i seminarieveckan. idag har jag både presenterat mitt arbete OCH opponerat en annans, så min del är klar, skönt x 1000. det känns som om det inte är mycket kvar i skolan förrän det är slut. vill så himla himla himla gärna använda min examensklänning typ NU. finaste klänningen i hela universum!

valborg


1. grilla korv på lilla blomgrillen
2. universums bästaste finaste puttninuttigaste syster


började gårkvällen hemma, men for senare iväg till tessi där jag åkte piratskepp på de sju haven med nilo, snart fyra år, och dansade styrdans med mina fabulösa vänner halva natten. sedan for jag hem igen och sov, för idag har en en hel hög med skolarbete som måste göras.