2012

nedan följer årsresumén av 2012 (visserligen i mestadels instagrambilder som många av er redan sett men whaevah). enjoy!!

vi börjar väl i rätt ända då. januari. jag köpte min iphone och började med instagram och hela köret. jag fotograferade väldigt VÄLDIGT lite. jag tränade nästan hela tiden och när jag inte gjorde det så myste jag inför morgondagens träning. typ. jag började fotografera till mitt examensarbete och först ut av mina modeller var mysan och tessi (aka snövit och törnrosa...). 


februari. jag fortsatte med träningen och var beroende av grönt te. jag jobbade även vidare på examensarbetet och gjorde lite olika små fotojobb åt andra. jag skrev studentprov. jag gick tillochmed ut och drack för många jägerbombs en kväll i slutet av månaden (första gången jag drack alkohol sedan nyår iochmed att jag höll mig borta från allt sådant för träningens skull). 


mars. samma vanliga visa, ni vet nu. träna, examensarbete, träna lite till. i princip hela mitt första halvår ser ut såhär. i mars smög det sig ytterligare lite fotojobb in i schemat. jag blekte mina toppar i 50 minuter och bad till gudarna att de skulle sitta kvar när vi packade ut dom ur foliet igen. men bra blev det. 


april. jag tränade. utställningen av mitt examensarbete var redo att hängas och visas för allmänheten. jag använde min två meter långa prinsessklänning som gardin och var besatt av allt var rörde disney. jag skrev på dendär helvetiska dokumentationen och presentationen av examensarbetet. min fantastiska examensklänning kom och jag fyllde 19. 


när maj månad infann sig kan jag berätta till er mina vänner jag att nått mitt mål för året med träningen och tappat tio kg och sju cm i midjan. jag hade då alltså tid för en hel del annat än träning, och tog examensbilder efter examensbilder och så lite konfirmationsbilder. jag åt isglass och solade till på köpet. och beställde ton av kläder från topshop. jag hade en jätterolig tjejutgång med en jättekonstig efterfest ute i hammarlandsskogarna (vet inte ens ärligt var vi var. kan inte hammarland). 


det blev juni  och ÄNTLIGEN var det dags för det vi alla (eller okej. åtminstone åk 3 i gynmasiet) väntat på detta år. examenstime!! jag gjorde ju en specialare och tog dubbelexamen, min yrkesexamen på fredagen och studentexamen på lördagen. fruktansvärt bra helg. stipendie fick jag också, för mitt examensarbete. kändes bra. utöver det spenderade jag all den tid jag inte spenderade i sparhallens kassa, med mina fantastiska vänner. vi drack öl och dansade och körde bil tills vi inte kom längre för att sedan stanna där och se på solnedgången. klyschigt jag vet, men helt jävla underbart. på midsommarnatten fylleplockade jag blommor med hia på föglö utan att drömma om min prins. 


jag jobbade jättemycket i juli. vi hade kattungar som somnade i händerna.jag var på white party med mina fab5. det blev rockoff och jag var nära att mosas mot stängslet då jag på något vänster hamnade längst fram på adrian lux spelning. 


augusti. jag var mycket i saltvik. jag var mycket på jobb. jag var på jobbkräftskiva utan att varken äta kräftor eller dricka alkohol. jag hade världsångest över vad jag skulle göra i höst fram tills jag mitt i allt en måndag fick jobb i london. på fem dagar skrev jag på försäkringar och sade upp andra försäkringar och packade ihop hela mitt liv och sade hejdå till alla jag måste säa hejdå till och pussades och kramades och satte mig på ett flyg mot en semestervecka i italien med min londonfamilj. bara sådär. 


sedan blev det första september och innan jag visste ordet av det bodde jag i frikkin london. helt sinnessjukt. jag lärde mig åka tunnelbana och tåg och träffade rebecka som blev min första londonvän och gjorde av med pengar i snabbare tempo än dom kom in och drack öl på pubar och dansade med londonpojkar och tog tretimmarspromenader hem mitt i nätterna och bara levde livet som det levas bör när man är nitton år. 


i oktober dök elina upp på min londontrapp och vi tog bilder i kensington gardens även fast alla tittade snett på oss. jag upptäckte det fantastiska med oceana i kingston när jag var dit första gången. jag packade min väska för att det i slutet av månaden var dags att bege sig till åland. på åland ordnade jag en kickass halloweenfest till min nioåriga låtsas-lillasyster och jag var utklädd till ett spöke. hemma i london dukade jag upp ett halloweenbord inför halloweenfest nummer två. 


i november blev jag starbucksdöpt till magda. jag och ema gick till en fantastisk pub i maryleboneområdet och skulle dricka en öl, men som ni kanske kan tänka er blev det lite mer än så och vi hamnade till slut i en liten klubb i kingston jag inte ens visste om att fanns. jag hade vinterkängorna på fötterna och shoppingkassarna på armarna men visst är det ju domdär spontana utgångarna som är bäst. hela kvällen var helt knäpp och världen är bra mycket mindre än man någonsin kan tänka sig. winter wonderland i hyde park och mamma och ove var och hälsade på mig för andra gången. jag julpyntade lite. 


så blev det december och jag trängdes på oxford street med alla andra julklappsshoppare. coca cola bilarna var gjorde sitt tourstopp i london och jag var självfallet där. det snöade en dag och sedan inget mer. en megachristmaslunch hölls i mitt hus och rebecka kom och hjälpte till och vi diskade i hundra timmar och sedan var vi trötta. första december lärde jag rebecka fira lilla jul och vi hade renhorn på huvudet. den tjugoandra december åkte jag hem och firade jul tre gången och sedan umgicks jag mer med mina älskade på två dagar än jag gjort på fyra månader.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback