NYTT PLACE

Hej kompisar! Nu har jag velat fram och tillbaka ett par dagar och slutligen bestämt mig för att flytta härifrån, överge blogg.se och återvända till blogspot där jag en gång för hundra år sedan startade. Jag lovar, inga fler underbloggar och konstigheter hit och dit, utan nu håller jag allting till en och samma blogg, oavsett var ja bor eller befinner mig!!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MITT NYA KRYPIN


MERA SNÖ..

Snart mitten av februari och.. SNÖ?? I London?? Vill inte vara med. Jag som lämnade alla mina varma kläder (inklusive mina vettiga skor...) hemma för att det skulle bli vår när jag kom tillbaka hit igen. Som tur är lär ju dethär eländet vara borta igen typ imorgon. Men jag orkar inte meeera snö och kallt och grått och mulet. 

Min familj anländer dessutom hit på söndagkväll, och jag hade ju tänkt att det skulle vara lite trevligare väder än 5-6 grader och moln medans dom är här. Men man får inte alltid som man vill va?

DOUBLE SPOT

Här är förresten världens finaste prickklänning.
Den köpte jag från Topshop idag och den ska få följa med mig till Paris i april tror jag. 

BRIXTONFREDAG

Igår fredagkväll bestämte jag och Emma oss för att ta oss en tur till Brixton.

Här är Emma.

Efter att ha sett oss omkring lite satte vi oss ner i en biograf/bar/whatever för vi ville ha öl.

Jag har lämnat min varma jacka på Åland för jag hade tänkt att det skulle bli varmt här såsmåningom, men tji fick jag för det och måste packa på mig alla de varma kläder jag har kvar varje gång jag lämnar huset.

Vi köpte pints för 3,70. Alla ställen som säljer pints för 3,70 är nog bra ställen. Här satt vi tills stängning typ lite efter 11, och sedan var det dags att åka hem igen.

PARIS JE T'AIME

Jag har ju förresten bokat en Parisresa. I april. På min födelsedag närmare bestämt (!!!!). Jag åker hem till Åland en sväng i slutet av mars, och åker sedan efter två veckor på kobben till Paris för att spendera en helg där med bästaste Emma. Har faktiskt svårt att komma på ett sätt jag hellre skulle spendera min tjugoårsdag på. 20 i Paris blir nog frikkin fantastiskt. Om någon av er varit dit tidigare och sitter på några fabulösa tips på vadsomhelst eller kanske några användbara fraser att plugga in (jag kan alltså ingen franska..) så är ni mer än välkomna att dela med er! Jag är så himla himla peppad på denhär resan, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. GLAD FREDAG HÖRNI!!

 

BACK IN LONDON


Har åkt framochtillbaka hundra gånger på sistone men nu håller jag mig i London tills slutet av mars! Har förresten så otroligt mycket roliga saker att se fram emot nu, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen för denhär våren kommer kicka så jäkla mycket ass! JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!

OH SWEET HOME

Jag tror inte jag sagt det, men dethär helgen är jag hemma på Åland en supersnabbis. Jag kom med sista färjan igår fredagkväll, och åker tillbaka mot London redan imorgonbitti. Jag kom hem med fullpackad väska, och kan glatt lämna 20 kg kläder kvar här. Jag lär inte behöva mina vinterkläder längre i London ändå, och jag måste faktiskt börja få hem mina saker redan nu om jag någonsin ska kunna få hem allting!! Hade så sjukt mycket med mig, och har lyckats samla på mig ytterligare lite mer kläder under mina hittils fem månader i min fantastiska stad. 
 
Ikväll ska jag pina mig vaken under melodifestivalen och sen ska jag ta vara på de timmar sömn jag får innan jag ska resa hela dagen imorgon igen. 

LET'S DO THIS SH*T


Imorgon blir dagen som jag återvänder till gymmet efter min sjukdomssvacka. Måste gå ut lugnt så att jag inte drar upp dendär förbenade hostan igen, och passligt nog så drar dom ett bodybalancepass 9.45 imorgon bitti so that's where I'll be! Så himla skönt att vara tillbaka på banan igen HURRAAAAA.